مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش بارداری برای طلاق

سلام وقت بخیر من 30 آذر دادگاه طلاق دارم .حق طلاق دارم و برای طرف مقابلم وکیل گرفته‌ام. برای آزمایش بارداری که می‌گویند باید توسط پزشکی قانونی انجام شود آیا باید قبل از روز 30 آذر به پزشکی قانونی مراجعه کنم و آزمایش را بدهم یا در روز 30 آذر دادگاه نامه ای به من می‌دهد و با آن نامه باید به پزشکی قانونی مراجعه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شیوه شعب متفاوت است گاهی اوقات خود شعبه نامه میده گاهی دفترخانه اجرای صیغه طلاق اینکار را می‌کند به شعبه مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به صورت حضوری مراجعه کرده و از شعبه سوال کنید و اگر لازم هست نامه معرفی به پزشکی قانونی بگیرید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید زمان اجرای صیغه طلاق آزمایش را ارائه دهید

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام در دادنامه صادره از سوی دادگاه امر رجوع به پزشکی قانونی یا پزشک معتمد ذکر میگردد و بعد از صدور دادنامه و در زمان مراجعه به دفتر طلاق باید برای ازمایش بارداری اقدام بنمایید