مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سیستمی و پس گرفتن ماشین

سلام. من چندروز ماشینی فروختم فقط قولنامه کردم اما نمیدونستم که شب قبلش قیمت ماشین بالا رفته و خریدار که نمایشگاه داره به بنده چیزی نگفت حتی بهش گفتم قیمت که بالا نرفته گفتش نه پولو نیز به حساب بنده که قولنامه دادم نریخته بلکه به حساب کسی دیگه که همراه بنده بوده فرستاده بدون اینکه من بگم الان از این طرف خریدار سرم کلاه گذاشته از طرف دیگه رفیقم پولو زده به حساب خودش وقتی به خریدار میگم جواب نمیده الان میخوام توقیف سیستمی پلاک و پس گرفتن وسیله خود نماییم چون اولا سرم کلاه گذاشته و ثانیا پولم به بنده نداده موندم چه کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمطالبه ثمن معامله رابنمایید حق فسخ مغبونیت ازشماساقط می شود.اگرمغبون شدید دادخواست فسخ معامله بعلت غبن فاحش را فورا تقدیم کنید زمانیکه موفق به گرفتن حکم فسخ نشدید آنوقت تقاضای ثمن معامله رابنمایید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تقاضای غبن فاحش کرده و معامله رافسخ کنید