مشاوره حقوقی رایگان - درباره سفته

ما وقتی قرارداد نوشتیم نمی‌دانستیم که فروش وام ازدواج غیر قانونی ضمنا فرداد دستی ومحظری نیست که طرف درست ضامن آورده منم سفته به بانک دادم 2برابر وام واژه اقساط وام نده بانک با من طرفه ‌تازه بانک میگه اقساط ونده از ضامن ورمیداریم که ایشون بعداً می‌تونه مدعی طلبش بشه پس هم غیر قانونی بعداز اطلاع بانک می‌تونه کل مبلق و یکجا بگیر با سود وغیراز وام گیرنده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که وام گیرنده اقساط را نپردازد بانک می‌تواند به سراغ وام گیرنده و ضامن‌ها برود