مشاوره حقوقی رایگان - چه طوری سند بزنیم

زمینی به مساحت 800متر ار ودرم به ارث رسیده که زمین چهارسندداره که اصطلاحا مشاع میگن ودرضمن هیچ کدام به نام پدرم نیست وفقط قولنامه ای پدرم داشتند که این افراد با این سند به پدرم فروخته اند حالا سند مزروعی است ما میخواهیم سند ملکی کنیم وبعد هم بفروشیم باید چه کار کنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه فروشندگان و مالکان ثبتی، دادخواست الزام به تنظیم سند مشاعی مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تمام شما یک وکیل بگیرید و برای سند اقدام نمایید