مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال موروثی

باسلام و تشکر آیا اگر یکی از وراث بدونه رضایت سایر وراث دیگر ملکی را فروخته باشد و بجای مابقی وراث امضا یا اثرانگشت دیگران را جعل کرده و درحال حاضر درقید حیات نباشد وراث دیگر میتوانند ملک فوق را از خریدار مسترد کنند با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان ابطال وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پذیر است جرم که به این صورت از بین نمی‌رود تمام وراث می‌توانند وکیل بگیرند اقدام کند