مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن هویت خریدار کارت هدیه

برادرم سالها برای شرکت سوله سازی کار کرده اند 7 ماه هست در اثر فشار خون بالا فوت کرده اند برای بیمه اش مراجعه به اداره تامین اجتماعی کرده ایم مدیر شرکت برای هر سال 1 روز بیمه ثبت کرده است در و متوجه شدیم که مدیر شرکت به کارکنان فقط کارت هدیه از بانک صادرات برای خرید از فروشگاه کوروش و پول دستی داده تا کارگران بعدها نتوانند سوابق بیمه خود را با ارایه پرینت حساب بانکی اثبات کنند .ما فقط برای اثبات اینکه برادرم چند سال هست در ان جا کار کرده حدود 40 عدد کارت هدیه از بانک صادرات خرید از فروشگاه کوروش داریم و باید اثبات کنیم که خریدار کارت ها مدیر همان کارگاه هست ...‌البته با فوت برادرم و روشن شدن موضوع سایر کارگر ها هم برای مدیر کارگاه شکایت کرده اند ...لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم هویت خریدار کارت هدیه را مشخص کنیم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

برای صدور کارت هدیه پول از حساب مشخصی خارج و کارمزد اندکی هم پرداخت می شود بنابراین قابلیت پیگیری دارد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

دلایل دیگری هم میتوان ارائه داد
همچنین بیمه یک روز در ماه بی معنی به نظر میرسد