مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام من پدرم یک هفت قبل ازفوتش یه تیکه از زمینشو صلح کرده به من اما من خبر نداشتم و فقط پدرم امضا و اثر انگشت و مهر زده و یکی از برادرام و من و بقیه برادرام و مادرم بعد از فوت امضا زدیم به جز یه خواهرم که امضا نکرد و پدرم فیلمشم هست که گفته زمینو صلح کردم اما به جز یکی از برادرم دیگه کسی شاهد نبوده که امضا کنه ایا این صلح نامه اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع نیاز به توضیح مفصل دارد اما مختصر اینکه از لحاظ اثباتی این قرارداد صلح منعقد نشده است
لیکن طبق شرایطی و در صورت همکاری وراث شاید قابلیت اثبات پیدا نماید.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.