مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان سقط جنین

با سلام
بنده چند سال هست که با خانومی دوست هستم و ایشون حدود دوسال پیش با من رابطه داشتند ولی ایشون با به مدت چهار ماه قطع رابطه کردند ولی مجدد به رابطه برگشتند در همون زمان متوجه شدیم که 4 ماه باردار هستند که هر دو‌ ما شوکه شدیم و با رضایت خودش سقط انجام شده توی این دوسال هم من همه کمکی بهشون کردم ولی به تازگی که قصد داشتم رابطه رو تموم کنم منو تهدید به شکایت کردند که میرم شکایت می‌کنم ایشون بدون زور و رضایت خودش اینکارو انجام دادند آیا بعد از حدود دو سال امکان رسیدگی و‌شکایت وجود داره؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سقط جنین شامل مرور زمان نمیشود
اما اثبات موضوع و ارتباط نامشروع شما و همچنین شخص سقط کننده و مسایل دیگر باید خانم را در این فکر ببرد که خود نیز در این موضوع متهم خواهد شد.
بهتر است مشکلات را به شکل صحیح رفع نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام درسته مرورزمان نداره ولی درصورت شکایت خودشون جرم انجام دادند و چون 2سال گذشته باید همون لحظه با نامه پزشکی قانونی اقدام میکردن