مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام خسته نباشید من همسرم بهم خیانت کرده و من نمیتونم ازش جداشم بنابردلایلی ولی ی سری حق و حقوق ک میخوام جداگانه داخل عقد نامه ثبت بشه مثل حق طلاق میخواستم بدونم دیگه میتونم چه حق و. حقوقی اضافه کنم بهش اگه میشه همرو نام ببرید ک من توی عقد نامه ذکر کنم، دوتا بچه دارم10ساله ک ازدواج کردیم مرسی

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام وکیل به اندازه حق الوکاله مرحله بدوی هر پرونده ای که مطرح نموده است مستحق دریافت حق الوکاله است
60 درصد از حق الوکاله مربوط به مرحله بدوی و 40 درصد مربوط به تجدیدنظر خواهی می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
داخل سند ازدواج نمی توانید
جداگانه مطالبه نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در عقد نامه نمی توانید اضافه کنید ولی به موجب اسناد جداگانه می توانید .
موفق باشید .

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود در محضر حق طلاق وهرچیز تمایل داشتید بیاورید