مشاوره حقوقی رایگان - چک برای دیگری

باسلام اینجانب دست چک های خود را در اختیار یکی از اشنایان قرار دادم اکثر چک ها ب راحتی پاس شدن الان این اشنای ما ب مرز ورشکستگی رسیده و چندتا از چک های من برگ شده ویکی ب شکایت کشیده
الان من باید چه کار کنم و در دادگاه چ توضیحی دهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کار بسیار خطرناکی انجام دادید چرا که صادر کننده چک در قبال دارنده مسئول است و باید نسبت به پرداخت وجه چکها اقدام نماید
اما اگر مدارک یا شاهدی داشته باشید که نشان دهد آن آشنای شما مسئولیت پرداخت را به عهده گرفته بوده است شاید شاید بتوانید ایشان را محکوم کنید.
توصیه می شود یک اقرار نامه از ایشان در رابطه با این موضوع دریافت نمایید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مسئولیت چک با شما ست اثبات برخلاف آن کار مشکلی است.
موفق باشید .