مشاوره حقوقی رایگان - خودارضایی معاینه پزشکی قانونی

سلام من 7 ماه پیش با شوهرم رابطه داشتم و دیگر نداشتم و تو این مدت خودارضایی میکردم. ولی شوهرم شک داره میگه تو این مدت با کسی رابطه داشتی. میخواستم بپرسم آیا من برم پزشکی قانونی مشخص میشه که من خودارضایی داشتم ولی رابطه نداشتم
یعنی خودارضایی رو به جای رابطه نشون میده. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فارغ از اینکه پاسخ به این سوال نیاز به تخصص پزشکی دارد باید عرض شود که پزشکی قانونی فقط با دستور دادگاه معاینه انجام داده و پاسخ می دهد این طور نیست که هر شخصی مراجعه نماید و تقاضای معاینه داشته باشد