مشاوره حقوقی رایگان - درباره قسم دروغ

ما دیروز در تجید نظر دادگاه داشتیم طرفین ما قسم دروغ خوردن حتی بعد قسم برگشت گفت هرکس منو وادار گرد قسم دروغ بخورم به درد بی درمون واگیربشه منم به قاضی گفتم این چه قسمی که منو فش میده ولی متاسفانه قاضی توجهی نکرد حالا از شما خواهش میکنم راهنمایم کنید تا بتونم به قاصی بفهمونم که اینها دروع قسم خوردن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما فقط با ارایه مدارک می توانید خلاف ماجرا را اثبات نموده و سپس به جهت قسم دروغ از شاهد شکایت نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
شهادت کذب نیاز به اثبات دارد .
موفق باشید .