مشاوره حقوقی رایگان - عدم عمل قاضى و محكوم عليه به تعهد

با سلام.
ماموری كه به پرداخت ديه به بنده محكوم شده برای اينكه برای مامور سوءسابقه نشود. قاضی از من خواست كه بهش رضايت بدم و مبلغ ديه رو خارج از پرونده از مامور دريافت كنم چون قاضی اين درخواست از من كرد. من به احترامشون به مامور رضايت دادم. قاضی هم از مامور خواست كه شماره كارت بانکی منو يادداشت كنه و تا سه روز به حسابم واريز كنه. ولی مبلغ رو واریز نكرد و نميكنه ... حالا من چيكار بايد بكنم چی درخواست رضايت از طرف قاضی بود. ديگه مدرك كتبی نگرفتم

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر پرداخت نکند شما کاری نمیتوانید انجام دهید مگر اینکه برای اظهارات قاضی و مامور شاهد داشته باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست رسیدگی مجدد به پرونده را بخواهید به دلیل اینکه رضایت مشروط بوده و به شرط عمل نشده است. دلیل شما شهادت همان قاضی است.