مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند آپارتمان

با سلام
من یک واحد آپارتمان از شخصی خریدم، سند در رهن بانک هست، در قولنامه قید شده که فروشنده تا برج 8باید از رهن بانک در بیاره و تا برج 9 خونه رو تحویل بده، خونه رو تحویل داده اما از رهن در نیاورده، برای انتقال سند هم نمیاد و میگه فعلا پول ندارم که وام بانک رو بدم،در مبایعه‌نامه فروشنده مکلف شده که سند رو انتقال بده و 100 میلیون مابقی رو دریافت کنه، درغیراین صورت باید 10درصد خسارت کنه، اما تاریخی بعنوان مهلت انتقال سند قید نشده و تنها تاریخی که قید شده تاریخ از رهن درآوردن بانکه و ضمنا قید شده که فروشنده ملک رو بعنوان سند آزاد میفروشه.
لطفا راهنمایی کنید که آیا از طریق قضایی محکوم میشه یا میتونه به خاطر ننوشتن تاریخ انتقال سند همینجوری من رو بلاتکلیف بذاره؟
تشکر از شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه باید بررسی شود . می توانید تماس بگیرید تا آیتم ارسال مدارک برای شما فعال شود