مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاقی میتونم بگیرم

یه زمین کشاورزی دارم که قبلا راه های دیگری داشته الان یکی از اون راه‌ها توسط یکی از همسایه ها مسدود شده و راه دیگر دور می باشد الان راه نزدیک و آسان از داخل زمین کشاورزی یکی از همسایه ها می باشد قدیم الایم راهی نبوده ولی با اجازه عبور میکردیم شکایت کیفری مطرح کردیم که قاضی براساس شهادت شهود و نقشه های هوایی رای را به نفع اونا صادر کرد و چن سال پیش اجازه دادن که لوله آبیاری رو از داخل زمینشون رد کنیم الان شکایت قلع و قمع لوله رو کردن راهنمایی بفرمایید آیا اونا میتونن شکایت قلع و قمع لوله رو بکنن؟و ما میتوانیم شکایت حق ارتفاقی او زمین زو مطرح کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

با سلام .چون با اجازه اقدام به نصب لوله نمودید آنها هر زمان می‌توانند از اجازه عدول کنند‌ و شما ملزم به برداشت لوله می باشید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اذن داده باشند قابل رجوع هست