مشاوره حقوقی رایگان - حق با منه یا سایت ...

مشکلی برای من پیش امده اینه سایت اشتراک ویدئو ...سایتی برای اشتراک گذاری ویدیو که درامد هم میده من ویدیو میزاشتم و 3 هزار و 5٠٠ دنبال کننده دارم و درامد من فعال شده ولی در اپارات یک سری تایتل و کاور معروف شده که اکثریت میزارن که باعث میشه بازدید زیادی بهمون بده و منم چند ویدیو از این موضوع گزاشتم و بازدیدام رفت بالا ولی بعد چند وقت سایت اشتراک ویدئو به من دو اخطار به فاصله کوتاه داد که من به محض اینکه اخطار دوم رو دیدم و اینکه نمیدونستم این تایتل و کاور ممنوعه تا دیدم اخطارو نوشته بود تیتر و کاور ویدیو هاتونو عوض کنید وگرنه از درامد حذف میشید و من همون لحظه تیتر و کاور تمام ویدیو هارو عوض کردم و ویدیویی با این تیتر و کاور دیگه نزاشتم ولی فرداش برام پیام اومد درامدم لغو شده تازه 5 میلیون و 2٠٠ هم داخل درامد زایی داشتم که اجازه برداشت به من نمیدن الان حق با منه یا اونا اونا به من تهمت بازدید مصنوعی و فیک هم زدن ​​​​​​​

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید در محاکم طرح دعوا نمایید و درخواست بررسی موضوع به کارشناس رسمی دادگستری را بخواهید