مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام .شوهرم 2 بار در کمپ بوده و دختر 5 ماهه دارم اگر شوهرم با پرینت بتواند خیانت مراثابت کند درحالی که خودش هم فرد خیانتکار بوده من هم درخواست پرینت دهم و خیانتش را ثابت بکنم میتوانم حضانت دخترم را،بگیرم با اینکه او فرد معتادی است؟به او حضانت دخترم را میدهند؟

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

با سلام
حضانت تا 8 سالگی با مادر است . و بعد از 8 سالگی حضانت با پدر می باشد
دادگاه بابررسی شرایط و با توجه به مصلحت طفل در خصوص حضانت حکم صادر می‌کند اگراعتیاد شدید باشد خیر‌ .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیازی به اثبات خیانت نیست به اعتیاد او اشاره شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که حضور پدر به مصلحت طفل نیست و اعتیاد وی برای کودک ضرر آفرین است که حضانت به وی داده نمی‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود همسر شما شرایط حضانت را ندارد حضانت را به شما میدهند