مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز آب

سلام، بنده یه ساختمان دارم که امتیاز برق و گاز رو هم گرفته ام، قبلا زمین ما در محدوده شهری بوده و بنا به دلایلی نامشخص در سال 96از محدوده خارج شده است، زمانی که در محدوده بوده کوچه لوله کشی آب شده است و الان از ساختمان ما تا لوله اصلی حدود 2متر فاصله است اما علی رغم نامه شهرداری و فرمانداری، رئیس اداره آب(به دلیل اختلافات شخصی با همسرم) میگه بهتون آب نمیدم در صورتی که در بهمن 1401 به همسایه ما با همین روالی که ما اقدام کردیم آب داده است و میگه ساختمان شما خارج از محدوده است،الان من باید چیکار کنم، هم میخوام امتیاز آب بگیرم هم به وقتش از خجالت اداره آب به خاطر اذیت هایی که تو این یکسال انجام داده در بیام

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است