مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کردن فرزندم

با سلام من از شوهر سابقم یه پسر 9 ساله دارم که در قبال بخشیدن مهریه حضانت کاملش بامنه الان ازدواج کردم و شوهرم منو بیمه خودش کرده خواستم بدونم آیا راهی هست باز من بتونم بچمو بیمه کنم؟
و اینکه با ازدواج من اون میتونه برای گرفتن بچه یا پس گرفتن حضانت اقدام کنه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای گرفتن حضانت نمی‌تواند اقدام کند پسر شما دارای ولی هست و ایشان باید برای بیمه اقدام کند