مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خسارت ناشی از فرسودگی

با سلام و احترام
قبض آب ساختمان 3600000 تومان محاسبه شده که مبلغ مصرفی را پرداخت کرده ایم.از طرفی مدیر ساختمان لوله کش آورده و مشخص شده سیفون توالت فرنگی دو واحد از ساختمان مشکل داخلی دارد و این مشکل برای دو واحد دیگر در سالهای قبل بوده که اصلاح شده. پرداخت این هزینه آب ناشی از خرابی توالت فرنگی که از قبل بوده و ما اصلا در جریان آن نبوده ایم با مستاجر است یا موجر؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است