مشاوره حقوقی رایگان - تور مسافرتی

با سلام و احترام
ما تور استانبول از آژانس مسافرتی خریداری کردیم، لیدری که ما را از فرودگاه به هتل رساند، در طول مسیر گشتهای مختلف را با هزینه هر گشت معرفی کرد و گفت ثبت نام تور فقط الان به صورت حضوری و نقد ممکن است، ما هم توری را برای همان روز انتخاب کردیم و هزینه آن را پرداخت کردیم، زمانی که آماده شده بودیم لیدر دیگری که وی هم در ماشین ترانسفر بود پیام داد و قرار این تور را برای فردای آن روز گذاشت در صورتی که ما برای روزهای آینده برنامه داشتیم، و گفتیم دیگر امکان شرکت در این تور را نداریم و خواستار استرداد وجه شدیم، نه لیدر نه پشتیبان نه پرسنل آژانس مسافرتی در تهران که تور استانبول را از وی خریداری کردیم هیچ کدام پاسخ درست نمیدادند و از این کار سرباز زدند. قابل ذکر است که ما دست خط خود لیدر که تاریخ گشت و نام گشت را نوشته به علاوه رسید پرداختی را داریم.
لطفا راهنمایی فرمایید ما چطور پول خود را پس بگیریم؟ به کجا مراجعه یا شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه طلب بدهیددبه طرفیت اژانس و لیدر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما استرداد مبلغ را بر اساس عدم انجام تعهد در تاریخ وعده داده شده بخواهید