مشاوره حقوقی رایگان - سفته و قوانین آن

سلام روز خوش یه آقایی به همسرم چهارصد میلیون پول داد قرار براین شد یکسال بعد چهارصدو پنجاه پی بگیرد،هنوز یکسال نشده سفته هارو گذاشته اجرا میگه الان پولمو میخوام جواب دادگاه اومده برای سال 1403 ایشون پشت سفته ها گفتن دو تا ضامن باید امضا کنن یکی من و یه آقای بازنشسته،این آقا اومده دم در خونه که میخوام برم جلوی حقوق بازنشسته رو بگیرم آیا می‌تونه این کار رو انجام بده؟وحق اینکه در خونه بیاد رو داره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سفته اگر بدون تاریخ بوده دارنده می‌تونه تاریخ بزنه و آنرا وصول کند