مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز آب

با سلام بنده زمینی خریدم که تا سال 96داخل محدوده شهری بوده متاسفانه به دلایلی دوباره از محدوده خارج شده، زمین رو ساختمان ساختم و امتیاز برق و گاز رو هم گرفته ام اما رئیس اداره آب (به دلایل اختلاف شخصی با همسرم) با توجه به اینکه از شهرداری و فرمانداری نامه بردم با دادن امتیاز آب مخالفت می کند در صورتی که همسایه کناری من با همین روال آب دریافت کرده است الان من باید چیکار کنم آیا کار ایشون قانونیه که به کناری آب بدهد به ما بگوید خارج از محدوده ای برو شکایت کن، الان هم دنبال امتیاز آب هستم و هم دلم میخواد همچین مدیران نالایق رو که فکر میکنن مملکت ارث باباشون هست رو سر جاشون بنشونم که وقتی پشت میز میشینن ادعای خدایی نکنند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است