مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خسارت ناشی از فرسودگی

با سلام و احترام
مبلغ 3600000 تومان قبض آب آمده و بعد از اینکه مدیر ساختمان لوله کش آورد متوجه شدن که سیفون توالت فرنگی دو واحد مشکل داره و گفتن که قبض آب بجز مصرفی را این دو واحد پرداخت کنن.با توجه به اینکه مشکل از قبل وجود داشته و یک واحد دیگر در سال گذشته تعمیر انجام داده و اصلا در جریان این موضوع نبوده ایم و توالت داخل حمام و رفتن آب قابل رویت نبوده است.هزینه آب به عهده موجر است یا مستاجر؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تعمیرات اساسی و هزینه ب. عهده موجر است مگر شما مطلع بودید و قصور از جانب شما باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عهده موجر هست مگر مستاجر نشانه های از هدر رفت مشاهده می‌کرده و تقصیر کرده باشد