مشاوره حقوقی رایگان - گوشی از دست خریدن سرقتی بوده

سلام وقتتون بخیر
برادر بنده یه گوشی از دست میگیرن معلوم میشه سرقتی بوده مالک وشی سایت میکنه و برادرم و دستگیر میکنن و چند بار دادگاه رفتیم تو آخرین جلسه برادرم با قید وثیقه 50 تومان آزاد میشه و حکم نهایی که میاد 6 ماه حبس بریدن که برادرم خودش معرفی کرده ولی بارم حساب من و که ضامن هستم مسدود کردن و ما رو حکم اعتراض زدیم و 6 ماه تبدیل به 3 ماه شد و از مهر تا حالا 3 ماه تموم شد و چند روز دیگه آزاد میشد که دوباره مالک گوشی رفته شکایت کرده !!!
این خانم که مالک گوشی هستن تو این مدت اصلا خودشون و نشون ندادن و تو جلسه های دادگاه هیچکدوم حاضر نشدن و حتی شماره تماس هم از ایشون داریم و نمیان رضایت بدن و حتی ما گفتیم پول گوشی،به نرخ روز هرچی باشه پرداخت میکنیم
الان تکلیف چیه ؟
این خانم که مالک گوشی هستن هر سری میخوان شکایت کنن؟؟
ما چطور میتونیم از ایشون رضایت بگیریم یا بدونیم قیمت گوشی شون چقدر بوده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از قاضی اجرای احکام تقاضای کارشناسی قیمت گوشی را کرده و مطابق ان پرداخت شود و اینگونه پول اضافه نیز پرداخت نمیکنید و نیازی به رضایت ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حکم دادگاه بررسی شود اگر حکم قطعی در مورد سرقت این گوشی صادر شده شکایت مجدد امکان ندارد