مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و توقیف اموال

باسلام وخسته نباشید؛ بنده برای نفقه دادخواست دادم وهمسرم پرداخت نکرد حالا از اجرای احکام بابررسی حساب همسرم گفتن صدهزاربیشتر توحسابش نیست وبه من حکم جلب دادن وگفتن باماموربرو درخونه طرف.همسرم ماشین وملک سندی نداره وسالهاپیش باغی که الان ارزش میلیاردی داره که اونم قولنامه س.توی شرکت بیمه س وحقوق ماهیانه داره آیا میتونم بخشی ازحقوقش روتوقیف کنم؟ همراه پدرومادرش زندگی میکنه میتونم وسایل زندگی که همسرم خریده روتوقیف کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر فیش حقوقی در اختیار داشته باشید بله ولی معرفی شما به کلانتری بابت حکم جلب است و قاعدتا حساب حقوقي همسر شما خالی بوده