مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام 15 ساله سابقه بیمه دارم در حال حاضر بیمه کارگران ساختمانی پرداخت میکنم چندماهی هست عمل پلاتین گذاری در سه مهره کمر انجام دادم برای از کارافتادگی درخواست دادم که در کمیسیونهای بدوی و تجدید نظر با از کارافتادگی کلی و جزئی موافقت نکردند و زیر سی درصد زدن حتی جزیی هم نزدن چیکار باید بکنم چون با توجه به اینکه کارگر ساختمانی هستم واقعا شرایط کاریم سخته و دکتر معالجم تاکید کرده دیگه کار سنگین نباید انجام بدی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید به آرا کمسیون اعتراض کنیدظرف 3ماه برای افراد داخل ایران و 6ماه برای افراد خارج از کشور قابل تجدید نظر در شعب دیوان عدالت اداری باشد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است