مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دو مجوز کسب و کار توسط یک شخص حقیقی

با سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر از زحمات شماآیا یک شخص حقیقی میتواند از درگاه ملی صدور مجوز کسب و کار دو تا مجوز بگیرد یا خیر و اگر میتواند بگیرد چه شرایطی باید داشته باشد ؟
با توجه به اینکه رشته تحصیلی و تخصص ام حسابداری و حسابرسی است آیا میتوانم بعد از قبولی در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری رشته حسابداری و آزمون عضویت در جامعه مشاوران رسمی مالیاتی هرد دو تا مجوز را از درگاه ملی صدور مجوز کسب و کار دریافت نمایم و یا خیر فقط یکی از آنها میتوانم شرکت کرده و مجوز بگیرم و اگر میتوانم هر دو مجوز را بگیرم شرایط خاصی دارد یا خیر
از لطف و محبتی که میفرمایید کمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتوانید. دومجوزی که ذکر کرد بصورت توامان منعی ندارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است