مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

با سلام و احترام
بنده از شخصی در تهران بخاطر پرداخت نکردن 10 میلیون قرض، به شورای حل اختلاف شهر خودم(مشهد) شکایت کردم و با ارسال لایحه پیگیری کردم.
در حال حاضر پرنده در شعبه حل اختلاف مختومه ثبت شده و اجرائیه صادر شده و برای ایشان ابلاغ شده.
ده روز از زمان صدور اجرائیه میگذرد اما ایشان پرداختی نکردند، بعد از گذشت این مهلت من باید چه اقدامی بکنم؟آیا منتظر پیامک اعلام شعبه ی اجرای احکام باشم؟ و بعد از آن از طریق لایحه به اجرای احکام درخواست توقیف اموال و مسدود شدن کارت و کد ملی و ... ارسال کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حضورا باید به شعبه مربوط مراجعه و پرونده را اخذ و در اجرای احکام جهت سیرمراحل اجرایی به ثبت برسانید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام پروسه اجرای احکام زمان بر ميباشد پس از صدور اجرائیه و تعیین شعبه اجرای احکام جهت توقیف حساب ها و استعلام اموال اقدام کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از 12 روز از ابلاغ اجرائیه به اجرای احکام بروید