مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و توقیف اموال

باسلام وخسته نباشید؛ برای نفقه ازاجرای احکام به من برگه حکم دادن ووقت معین کردن بامامور در خونه همسرم بریم همسرم درمنزل پدرش ساکنه وماشین وچیز دیگه ایی نداره ویک باغ قولنامه ای که 2میلیاردقیمتشه داره که حتما اون روهم بنام کس دیگه ایی زده ودریک شرکت بیمه س وحقوق ماهیانه داره آیا میتونم بخشی ازحقوقش روتوقیف کنم وآیا وسایل زندگی که خودش خریده رومیتونم توقیف کنم؟ میشه بامامورنرم چون اصلا صورت خوشی نداره وبخوام حقوقشوتوقیف کنن؟ باتشکر

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حقوق ایشان قابل توقیف است و اموال و اثاث زندگی اگر جزو مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام معرفی شما به کلانتری به معنی اجرای حکم جلب است . اگر فیش حقوقی دارد با ارائه فیش حقوقی از حقوق ايشان کسر کنید