مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبردار بعد از شاکی در دادگاه

آیا یک کلاهبردار بعد از ول کردن بی شرمانه قربانی ،
و فرد قربانی در وضعیت بد روحی قرار گرفت و متوجه نبود چه بلایی سرش آماده و خیلی دیر متوجه شد ، و در این مدت مشغول
پیام زنگ به متهم بوده
حتا بعضی مواقع فحش داده
و پیگیری کرده هر جا فضای مجازی ...
خلاصه ...

اون کلاهبردار هیچگونه واکنشی نشان نداد چه بسا ضرر هم کرد ...

حال قربانی متوجه میشود آن زن در واقع داشته ازش سواستفاده میکرده و وقتی دیگه سودی واسش نداشت
ولش کرده .

قربانی اگر

دست به شکایت زد و حتا کلاهبردار

سه بار شورای حل اختلاف حاضر نشد .

کلاهبردار در دفاع در دادگاه می تواند به استناد مزاحمت ها 3 سال پیش از خود دفاع کند و یه جور هایی کلاهبرداری اش لاپوشانی کند ...یا دفاع آن فاقد اعتبار خواهد بود در نظر این که کلاهبردار تنها یک سال فرصت شکایت داشته .

سه سال پیش قربانی زیر پوشش بهزیستی بوده و معلولیت ذهنی و سریعآ متوجه نبوده چه اتفاقی واسش افتاده .

یک سند مجعول معمولی کاغذ A4 با هم دست هاش به سود خود از
از قربانی گرفت و بعد قربانی بی شرمانه ول کرد . که پول های انتقالی لاپوشانی کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید

مريم  رضاپور

مريم رضاپور :

ظرف یکسال از اطلاع مشمول مرور زمان میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است