مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

با سلام و احترام
بنده از شخصی که در تهران هستند بابت 10 میلیون بدهی به شورای حل اختلاف شهر خودم (مشهد)شکایت کردم و از طریق ارسال لایحه پیگیری کردم.
در حال حاضر اجرائیه صادر شده به ایشان ابلاغ شده و پرونده در سامانه ابلاغ مختومه ثبت شده است.
از مهلت واریز گذشته و ایشان واریز نکردند ، مرحله ی بعد چه چیزی هست؟
باید منتظر پیامک اعلام شعبه ی اجرای احکام باشم و بعد از آن میتوانم از طریق ارسال لایحه درخواست غیرفعال شدن کارت ملی ایشان را بدهم؟
(مسدود شدن حسابها و توقیف اموال با توجه به اینکه پیش بینی میشود حسابها را خالی کرده باشد و اموالی نداشته باشد بنظر موثر نیست)
لطفا در این رابطه هم راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مسدودی کارت ملی در اکثر محاکم قابل پذیرش نیست