مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نهاد داوری

سال 98 نها د داوری یک رأی به نفع همسر من بابت یک زمین صادر کردن که حق قضاوت را نقدا گرفت ومبلغ یک میلیارد تومن بابت شیرینی ( رشوه) از آنجا که رأی نهاد برای ما فایده نداشت چک پیش نهاد به صورت امانت مانده آلان 6 روز هستم که همسر منو بدون اطلاع با رأی قطعی زندان کردن و در خواست خسارت 4میلیاردی داردالان من چه اقدامی در جهت آزادی همسرم میتونم بر دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

همسرتان شکواییه خیانت درامانت مطرح کند وحتما با وکیل اقدام شود به نتیجه میرسد