مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام من یه خانم 50ساله هستم چندسال پیش بایک آقایی که 10سال ازمن بزرگتربود اشناشدم ازمن خوشش امددوباری ازپدرم خواستگاری کرد.اما پدرم بعلت سن زیادوناتوانی درانجام کارهاش قبول نکرد اون آقا ومن تصمیم گرفتیم عقد موقت بخوانیم تایه زمانی بعدازدواج کنیم صوری صیغه شدیم سه سال باهم بودیم یکباره رفت دیگه قطع رابطه کرداون آقا کردبود ومن شمالی بهش خیلی اعتمادکردم بعلت اینکه میگفتن کردها باغیرت هستن ..چون قبلا نکرده بودم کسی ازصیغه بودنم خبرنداشت جزپدرم .چطورمیتونم ازاین آقا شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام چه نوع شکایتی؟ یا خواسته ای؟ مطالبه حقوقات مالي؟ مهریه سوال واضح نیست اگر صیغه زمان داشته و زمان منقصی شده و حقوقات داده شده عملا مطالبه یا شکایتی نمی‌شود کرد

مريم  رضاپور

مريم رضاپور :

سلام اگه مهریه پرداخت نکرده میتونید مطالبه کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا جهت دریافت مهریه میتوانید دادخواست دهید