مشاوره حقوقی رایگان - خروج غیرقانونی از مرز و سابقه اثرانگشت

سلام وقتتون بخیر،بنده از اتباع افغانستان هستم.درسال94به صورت غیرقانونی قصد خروج از ایران به ترکیه راداشتم که نیروهای مرزی ایران مارو گرفتن و به اردوگاه منتقل شدیم و بعدش اثرانگشت ازمون گرفتن و رد مرز شدیم.میخواستم بدونم که سابقه اثرانگشتم هنوز هست یا پاک شده .اگر پاک نشده از چه راهی باید اقدام به پاک کردن سابقه م کنم ، در ضمن فعلا ایران هستم و مدرک دارم،
ممنون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً بعد از چند سال اگر سوابقی نداشته باشید از سجل شما حذف خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است