مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به اخذ تاییدیه فنی اسانسور

اگر سازنده تاییدیه فنی اسانسور را نگیرد و منجر به بروز خسارت مالی یا جانی شود جبران خسارت به عهده کیست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

قرارداد باید مطالعه شود اگر ناشی از تخلف سازنده باشد بر عهده سازنده است و البته در مسولیت مدنی خیلی موارد را باید در نظر گرفت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مدیران ساختمان ، مالکین ، ساکنین و بهره برداران موظف هستند گواهی نامه استاندارد آسانسور ساختمان را دریافت کنند و در صورت عدم دریافت و وقوع حوادث ، مسوولیت قانونی آن متوجه همین افراد است