مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کمک هزینه تدفین پس از چندسال امکان پذیر است؟

با سلام و وقت بخیر
پدر من سال 97 مرحوم شدند و من آن زمان شاغل و بیمه شده تامین اجتماعی بودم اما کمک هزینه ای دریافت نکردم. آیا بعد از گذشت 5 سال می تواننم درخواست کمک هزینه بدم؟
این کمک هزینه با بیمه خودم تعلق میگیره یا به دلیل بیمه بودن پدرم؟

سوال دوم اینکه برای فوت برادر هم می توان درخواست کمک هزینه تدفین داشت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است