مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو و تعویض پلاک

باسلام
اینجانب دو هفته قبل پژو پارس مدل 1400 را از نمایشگاه خریداری کردم بدینصورت که:
از مبلغ 450 میلیون تومان:
200 میلیون تومان به شماره حساب همسر مالک خودرو ( ولی در فیش واریزی ذکر کردن بابت خرید پژو پارس)
135 میلیون تومان به شماره حساب فرزند مالک خودرو( ولی در فیش واریزی ذکر کردن بابت خرید پژو پارس)
15 میلیون تومان به عنوان بیعانه از طریق دستگاه کارت خوان نمایشگاه
پرداخت کردم و مابقی مبلغ ماشین و سود آنرا را در 5 فقره چک دوماهه در وجه صاحب نمایشگاه صادر کردم که تاریخ مهر 1403 تمامی چک های من پاس میشود. (در زمان ثبت چک ها ، دلیل صدور چک را خرید اموال منقول انتخاب کردم)
شرط معامله به این صورت بود که 350 میلیون تومان به حساب صاحب خودرو بریزم و مابقی را بصورت چک در وجه صاحب نمایشگاه ، و در عوض سند ماشین شش دانگ به اسم من باشد ولی در رهن بانک ( نمایشگاه ادعا کرد که می تواند از بانک وام بگیرد و مبلغ اقساط از طریق کارگزاری بصورت وام اختصاص داده می شود)
بعد از واریز مبالغ و ثبت چک ها ، ماشین را تحویل گرفتم ولی نمایشگاه از تنظیم قولنامه خودداری کرد و عنوان کرد در هفته آینده پس از تعویض پلاک، قولنامه را به شما میدم.
روز بعد با نمایشگاه تماس گرفتم که کلا حرف ایشان عوض شده و می گوید سه دانگ به اسم شما می شود و سه دانگ به اسم من و وام بانکی تعلق نمی گیرد.( درصورتی که بنده با توجه به اینکه قرار بود شش دانگ به اسم من و در رهن بانک باشد معامله را انجام دادم) ولی در روزهای بعد از انجام همین مورد هم خودرداری می کند.
سوال اول: اینکه مبالغ به حساب خود خریدار مبلغ واریز نشده ( به حساب بستگان درجه یک واریز شده)، برای من مشکلی ایجاد میکند؟

سوال دوم: تا پاس شدن چک ها، قانون این اجازه را به صاحب خودرو و مسئول نمایشگاه می دهد که سند را به نام من نزنند؟ یعنی من تا زمان اتمام چک ها ، هیچ حق و ادعایی بابت سند خودرو و مبلغی که واریز کردم ، ندارم و نمی توانم از طریق دادگاه علیه ایشان شکایت کنم؟

سوال سوم: این مورد که در ابتدا نمایشگاه عنوان کرده سند شش دانگ به اسم شما و در رهن بانک می شود و وام از طریق کارگزاری تامین می شود، ولی بعد از آن حرف خود را عوض کرده، مصداق کلاهبرداری است؟ من می توانم بابت این موضوع از نمایشگاه دار شکایت کنم؟ چون من با اعتماد به اینکه سند به نام من می شود و در رهن بانک می ماند ، مبالغ را واریز و چک ها را صادر کردم.
ممنون می شوم راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

پاسخ به سوالات شما نیاز به مشاوره تلفنی دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید ، و
در اتحادیه شکایت کنیدو هم جنین میتوانید اعلان فسخ فوری بدهید