مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به شکایت انتظامی طولانی شده است

با سلام
بنده از یک قاضی شعبه تجدید نظر در دادسرای انتظامی قضات شکایت انتظامی کرده ام ولی الان بیش از 2 سال است که نتیجه شکایت بنده مشخص نشده است و هر بار هم که تماس می گیرم بابت پیگیری پرونده اعلام می کنند که نزد فلان قاضی است و در جریان رسیدگی است. سوال بنده از وکلای محترم جهت راهنمایی این است که با توجه به تجربیات شما بزرگواران در این زمینه حدوداً چقدر زمان می برد که نتیجه شکایت بنده در دادسرای انتظامی قضات مشخص شود؟
و سوال بعدی اینکه آیا این مدت زمان رسیدگی به شکایت انتظامی که طولانی شده است آیا از نظر نتیجه ای برای اینجانب امیدوار کننده است یا خیر ؟
ممنون می شوم پاسخ بفرمایید....

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان دقیقی قابل پیش‌بینی نیست اما قطعاً با تماس تلفنی به نتیجه‌ای نمی‌رسید باید حضوری شکایت خود را پیگیری کنید