مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده در بانک

سلام وقت بخیر بنده در یک شرکت مشغول به کار بودم ک مبلغ50ملیون از بانک وام گرفتم الان سه قسط شو پرداخت کردم که شرکت منو اخراج کرد الان برا تسویه شرکت رفتم میگن باید کسر از حقوق تو بیاری تا تسویه کنیم باهات رفتم بانک میگن یک ضامن معتبر بیار تا کسر از حقوق تو بدیم ضامن بردم بانک تمام استعلام ها رو گرفتن اوکی دادن الان پرونده وام تو بایگانی بانک گم شده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در خصوص بانک دولتی و یا بانک خصوصی تفاوت قانونی وجود دارد اگر بانک دولتی است بایست علیه آن طرح دعوا در دیوان عدالت اداری و اگر خصوصی است در دادگاه عمومی حقوقی طرح دادخواست نمایید. همچنین می‌توان از طریق رسیدگی به تخلفات اداری آن بانک موضوع را بررسی نمود
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت