مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام ما چند سال پیش از کسی که از ما کلاهبرداری کرده بود به عنوان کار در خارج از چند نفر ما مبلغی دریافت کرده بود این شخص قبل از فرار ما خودمون اونو گرفتیم و به کلانتری بردیم اونجا از این اقا شکایت کردیم فردا کلانتری این اقارو به دادگاه برده بود ما به دادسرا رفتیم و اسم ایشون گفتیم دادسرا گفت این اقا رفته یعنی ولش کردیم یکی از دفتر دارا به ما گفت شما اصلا اینجا نباید شکایت کنید باید برید دادگاه حقوقی در صورتی که ما در کلانتری شکایت نامه نوشتیم شکایت کردیم میخواستم بدونم ایا این امکان داره که متهم ول کنن یا نه کسی از ما که مارو به این اقا معرفی کرد برگه های پرونده دست اون بود ایا میشه اون شخص رضایت داده باشه و ایشون ازاد بشه چون اون اقا خودش شکایت نکرد به ما گفت شما شکایت کنید من دنبال کارتون میرم چون خودش معرف ما به اون اقا بود میترسید پای خودش گیر باشه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.احتمالا شکایت شما دردادسرا درحال رسیذگیست. اگرمختومه شده باید قرارصادره بشما ابلاغ بشود.ابتدا ثبت ثنا کنید وسپس شماره پرونده را ازشعبه مربوطه بخواهید وازطزیق کافینت نتیجه پرونده را پیگیر شوید.