مشاوره حقوقی رایگان - اتباع

باسلام وقت بخیر
میخواییم به یک پسر اتباع که بزرگ شده ایران است ولی 4 سال اخیر ایران نبوده کمک کنیم تا موقتا اقامت یا تابعیت ایران را بگیرد صرفا به این دلیل که دیپورت نشود
ایا میتوانیم به فرزندخواندگی بپذیریم؟ یا به عنوان پرستار پدر زمین گیرم معرفی کنیم؟
در هر حال چگونه میتوانیم کمکش کنیم چون ایشان در حق من لطف بزرگی کردن میخواهیم جبران کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تابعیت ایران را داشته باشید می‌توانید برای آن شخص نیز شناسنامه بگیرید تحت شرایطی بسته به اطلاعات امور اتباع و پناهندگان و مهاجرین در وزارت کشور