مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام.
من حساب بانک کشاورزیم 25 آبان مسدود شد، و بعد از چنروز رفتم بانک از یک صفحه عکس گرفتن برام که توش یه کد ...........SJU اهواز و ساعت و تاریخ و کد تراکنش وشماره پیگیری هست،و توضیحات نوشته بانک مرکزی/اجرا
رفتم دادسرا گفتند شکایتی نیست،پلیس فتا هم گف به ما مربوط نمیشه، بانک هم نمیدونه چی به چیه تماس گرفتن با شخصی که بهشون گفته قید حسابشو بزنه پولشویی و اینا بوده، به پشتیبانی بانک مرکزی همه جا تماس گرفتم اما همش پاس میدن به شماره دیگه،من از شهرستان
.....
میخاستم بدونم دیگه به کجا مراجعه کنم که علت مسدودی رو بگه،من تو چندین صرافی حساب دارم اخرین بار ووچر خریدم و حس میکنم بعد اون این اتفاق افتاده و سایت قبول نمیکنه،میگ به بانک مراجعه کن.
من تو حسابم واریزی انجام دادم اما همش از کارت خانوادم بوده،الانم تو حسابم 4ونیم میلیون هست که تازه اولین یارانه ام رو ریختن بهش. لطفا بگید چطور میتونم حسابمو باز کنم