مشاوره حقوقی رایگان - غذارسانی به گربه ها

سلام من توی یه آپارتمان چهار طبقه زندگی میکنم و چند وقته به گربه های خیابونی که اصلا مال من نیستن و همیشه روی شیروانی خانه متروکه روبه رو زندگی میکنن غذا میدم و همیشه هم تمیز میکنم حیاط و ساختمان رو بعد همسایه ها بخاطر خصومت شخصی و با عنوان اینکه گربه ها اینجا و کثیف میکنن از ما شکایت کردن و شکایتشان از طرف قاضی پرونده رد شد و از اون به بعد من دیگه توی حیاط بهشون غذا نمیدم و همیشه از توی پارکینگ فراریشون میدم و روی دیوار بهشون غذا میدم و گربه ها هم بیشتر مواقع روی دیوار و شیروانی همون خانه متروکه هستن ولی بعضی وقتا توی پارکینگ میان
می‌خوام بدونم که میتونن دوباره شکایت کنن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

غذا دادن به حیوانات جرم نیست و جایی در قانون این عمل مجرمانه شناخته نشده است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام غذا رسانی کاری شرافتمندانه و انسانی است اصلا عنوان مجرمانه ندارد و نمی‌توانند شکایت کنند ترجیحا در محل دورتری غدا رسانی کنید که حیوانات آرامش بیشتری داشته باشند و مورد آزار و اذیت قرار نگیرند

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

سلام،شکایت که هر زمان میتوان کرد مهم اخذ نتیجه است که بعید است