مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت پزشکی پزشکان تعهدی

سلام خسته نباشید
در متن تعهدنامه این درج شده ""در خلال انجام تعهد،اجازه فعالیت پزشکی در محل دیگری غیر از محل تعیین شده برای انجام تعهد نخواهم داشت.""
با توجه به این متن آیا نمی‌توان در کلینیک ها و بیمارستان های دیگر علاوه بر محل تعهد کار کرد؟
در اینجا منظور استان و شهر مربوطه هست یا اون بیمارستان؟
یعنی فقط اجازه کار برای دولت داریم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ظاهر جمله بر این است که فعالیت شما بطور انحصاری در محل تعیین شده ميباشد ولی برای اطمینان به اداره مربوطه مراجعه بفرمایید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اجازه فعالیت در غیرمحل تعیین شده ندارید می توانید فعایلت کنید ولی مرتکب تخلف میشوید