مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به رد درخواست طلاق

سلام، پدر بنده چندین سال است که محجور است و خانواده اش برای وی همسر دومی گرفته اند و با فوت مادر پدرم، همسر دوم خودش را قیم پدرم کرده و با گذشت چند سال اکنون که پدرم بازنشسته شده و دارای حقوق خوبی است و ارث زیادی هم دارد، درخواست طلاق برای مادرم تنظیم کرده اند، مادرم 60 سال دارد و بی سواد و خانه دار است و هیچ ملک و دارایی از خود ندارد و همچنین مهریه کمی هم دارد و پدرم با ایشان زندگی نمیکند و بعد از ده سال نفقه وی را سه سال است که میدهند ، و همسر دوم تمام حقوق و پول پدرم را گرفته و شخص خودم در حال تحصیل و مجرد هستم، لطفا راهنمایی ام کنید؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام چون دادخواست از جانب مرد تنظیم شده است باید تمامی حقوق مالی مادر شما پرداخت گردد و دادگاه در این موارد با توجه به شرایط اجرت المثل و نحله و ... را برای زن تعیین می نماید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

در صورتی که زوج محجور باشد و طلاق زوجه وی ضرورت داشته باشد، با تصویب دادستان، اثبات مصلحت طلاق برای محجور در دادگاه و صدور حکم دادگاه پس از پیشنهاد دادستان، قیم می تواند زوجه مولی علیه را طلاق بدهد.