مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام بنده درسال 93 ورشکست شدم و باپس اجناس چکهای خودمو گرفتم وبعضی از طلبکاران گفتند چک همراهمان نیست خودمان ابطال میکنیم یک فقره از چکها در سرسید 1393/11/15 توسط شرکتی برگشت خورده به شرکت زنگ زدم گفتند ما مطالباتمون گرفتیم و چک به اورنده برگرداندیم الان شخصی که نمیشناسم چه کسی هست در مورخه 1402/9/20از بنده بابت این چک شکایت کرده و درخواست ده ملیون پول کرده اولا من اطلاعی از برگشتی نداشتم تا اینکه در دادخواست ایشان مستندات برگشتی توسط شرکت مذکور دیدم دوما" چرا در این ده سال هیچگونه شکایتی یا تماسی با بنده بابت چک نگرفتند و تازه شکایت کردند سوما من از کجا بدونم این چک جز چکهایی بوده که من تسویه کردم و قرار بود بمن عودت داده شود اما سو استفاده شده است .و با اینکه هه این اتفاقات در تهران صورت گرفته شخص دارنده چک در شهر .... برای بنده شکایت کرده و من در توانم نیست انجا بروم . لطفا مرا راهنمایی فرمایید . ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام چک سند تجاری است و قابلیت نقل و انتقال دارد و شخص جدید به صورت کاملا قانونی می تواند مبلغ چک را از شما مطالبه نماید، توصیه می شود قبل از استفاده از چک از تمامی قوانین و خطرهای آن مطلع شوید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

به هر حال خود شما نیز از پرداخت وجه ان اطمینان ندارید سایر مواردی که فرمودید منع قانونی ندارد از خدمات وکیل در شهر مورد نظرتان استفاده کنید