مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریدم موقع انتقال سند دیدم پلاکش توقیفه

ازشخصی بنام....که بایک نمایشگاهیه،خریدوفروش میکردن ماشین قولنامه کردم برج11 پارسال..پنج میلیون ازکل پولو ندادم که موقع انتقال سند بهش بدم ووکالتنامه گرفتم.رفتم تعویض پلاک بمن گفتن پلاکش بخاطربدهی به بانک توقیفه،ازبرج 9،یعنی2ماه قبل ازاینکه بمن بفروشن.سندومدارک وپلاک بنام شخصی بنام ..... هست.من ازهرسه شکایت کردم.... ونمایشگاهیه تبرئه شدن فقط ... صاحب سند پاش گیرشد والبته تحت تعقیب ومتواریه.درحالیکه من اصلانمیشناسمش ندیدمش،ماشینو از..... قولنامه کردم.وپولم بحساب بنگاهی زدم.میتونم دوباره ازاین دونفرشکایت کنم .چون من فقط این دوتارو دیدم وقولنامه کردم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتواند دادخواست اعلام بطلان بیع به دلیل توقیف بودن پلاک خودرو به طرفیت فروشنده ومطالبه ثمن پرداختی دهید