مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام
منو همسرم گواهی عدم سازش گرفتیم ولی همسرم از من وقت خواست اما حاضر شد حق طلاق به من بده . به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردیم کد ملی همسرم رو که تو سیستم زدن گفت ممنوع الخدمات شده (پیگیری کردیم معلوم شد برای شکایت بابت بدهی بوده ). حق طلاق نتونستم بگیرم .
به محضر رفتیم برای اجرای طلاق اونجا هم گفتن نمیشه؟
میخوام بدونم الان من باید چیکار کنم هیچ جوری نمیشه جدا بشم ؟ گواهی عدم سازشی که گرفتیم یه ماه دیگه وقت داره

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در گواهي عدم امكان.... رجوع به دفترخانه جهت ثبت طلاق براي شما منظور شده باشه
يعني جمله اي مشابه ⬇️ اشاره شده باشه ديگه نيازي به حضور ايشان در دفتر خانه نيست :
.....هر يك از زوجين وكالت دارند تا نسبت ثبت واقعه طلاق اقدام كند