مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما به دادیاری ارسال شد

با سلام خدمت شما حدود یک ماه پیش بنده از شخصی که شماره پلاک ماشینش را داشتم شکایت کردم پیامک اومد که برو کلانتری رفتم و چون دانشجو بودم همون روز بدون اینکه شخص بفهمه رضایت دادم اما امروز پیام اومده که پرونده شما با شماره (در صورتی که در اس ام اس های قبل شماره رهگیری نوشته اند ) اومد و شماره بایگانی که به دادیاری شعبه 4 دادیاری ارسال شده و اگر نیاز باشه اطلاع میدیم توی سامانه ثنا هم چک کردم فقط شکایت خودم بود نه چیز دیگه ای بنظرتون از من شکایت شده ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از قسمت پیگیری پرونده مراجعه نماییداز داخل سامانه ثنا به این قسمت رفته و تمام پرونده‌های خود را ملاحظه نمایید